Инфекции на нокти

Бојата и здравјето на ноктите се одраз на целокупното здравје на организмот. Здравите нокти се мазни, сјајни со нормална провидност и бледорозеви. Жолтите нокти се показател за габична инфекција.Дерматофити и квасници се двата вида на микроорганизми кои се причина за…

НЕКОЛКУ СОВЕТИ КАКО ДА ГИ ЗАЦВРСТИТЕ ВАШИТЕ НОКТИ

Секоја жена мечтае и посакува убави,цврсти и сјајни нокти.За да се постигне тој ефект потребно е да потрошите малку време и добро да се потрудите во грижата околу нив. Поради тоа ние ви нудиме неколку совети,кои доколку ги примените, вашите…

Follow by Email
Facebook
Facebook
WordPress Video Lightbox Plugin