Строгите диети водат до опаѓање на косата

Косата интензивно опаѓа во зимските месеци. Имено, во овој период се формираат фоликули кои ќе ја заменат “ старата коса” , а тоа вообичаено трае и до шест недели. Во просек се губат по 30 до 80 влакна на ден,…

Follow by Email
Facebook
Facebook
WordPress Video Lightbox Plugin